Informatiepagina's

Biografie


In het begin van zijn loopbaan ging zijn liefde vooral uit naar de Showbizz, en werkte hij voornamelijk voor bladen als de Hitkrant, Story, Privé, Showbizzpersbureau Gideon Productions en het Veronica blad. 
Ook heeft hij veel single en CD-hoesjes voor platenmaatschappijen gefotografeerd.
Robert heeft ook meer dan 25 jaar trouwreportages gemaakt en heeft zo honderden bruidsparen gefotografeerd. 
Zijn fotografische interesses strekken zich echter over een breed vlak uit, zoals zal blijken als u zijn portfolio bekijkt die verdeeld is in 6 categorieën. 
In de loop der jaren heeft hij een uitgebreid archief met diverse onderwerpen kunnen opbouwen, waarvan diverse afnemers gebruik maken.
Robert levert momenteel ook veel foto's aan beeldbanken.
Hij werkt ook veel met een compacte studio flitsinstallatie op locatie. 
Robert werkt digitaal op kleinbeeld (Nikon) en levert aan via E-mail, FTP, wetransfer, of op CD-rom.
Ook is er steeds meer vraag naar internetfilmpjes die hij ook maakt, enkele hiervan zijn te zien onder de button video's.

Interview over zijn werk op RTVOost: http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?cat=768&nid=202086

Credits: Telegraaf, Fotopersburo Novum, AlbersDeVries communicatie, Gemeente Enschede, Wegener Huis-aan-Huis kranten, TwenteSport Magazine, Spits, Reformatorisch Dagblad, Leeuwarder Courant, Nationale Beeldbank, Shutterstock, Fotolia, Dreamstime, Grolsch, Bibliotheekblad, Het Nieuwsblad, Over Onderwijs, Binnenlands Bestuur, Het Laatste Nieuws, Pijnjournaal, Food Hospitality, Intech, Medische Oncologie, De Neuroloog, Huisartsenpost, Opportuun, Strijdkreet, Metalelectro, Business Process Magazine, CNV Horeca, Profiel, Didaktief, Klik.

Share our website

Quicklinks